Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

IgEnio®

Hoitovaihtoehto IgE:n poistamiseen

IgEnio-IgE-adsorberi
IgEnio-IgE-adsorberi

IgEnio® on joustava hoitovaihtoehto potilaille, jotka kärsivät vaikeista allergiaoireista. Se poistaa selektiivisesti tyypin IgE vasta-aineita plasmasta yhden hoitokerran aikana. IgEnio® on erinomainen hoitovaihtoehto potilaille, joilla on korkeat IgE-tasot ja joilla perinteiset hoitomenetelmät ovat osoittautuneet tehottomiksi.

IgEnio®-menetelmää käytettäessä saavutettu IgE:n lasku oli 88 % jaksoa kohti (sis. kolme hoitoa)2

Keskimääräiset IgE-tasot ESPIRA-tutkimuksen ensimmäisen jakson aikana2

IgEnio®-menetelmässä käytetään tiettyä ligandia, jonka affiniteetti IgE:hen on suuri

Kun plasma on erotettu muista verikomponenteista, se johdetaan IgEnio®-adsorberikolumnin läpi, jossa IgE sitoutuu ScFv12-fragmenttiin. ScFv12 on anti-IgE:n vasta-aineesta johdettu yksiketjuinen fragmentti, jolla on suuri affiniteetti ihmisen IgE:hen.

ESPIRA-tutkimustulokset
Yllä: ESPIRA-tutkimuksesta mukailtu kaavio Haittavaikutuksia hallittiin kaikissa tapauksissa peruslääkityksen avulla onnistuneesti, ja hoito pystyttiin antamaan luotettavasti2.

Käyttö

IgEnio®-hoidon antamiseen tarvitaan ainoastaan sentrifugi (esim. Fresenius Kabi COM.TEC®) plasman generointia varten.

IgEnion käyttö
IgEnion®  käyttöMukautettu seuraavasta: Lupinek C et al2

Liittyvät hoidot

[Translate to Finnish:]

1. IgEnio® - Instructions for use
2. Lupinek C et al, Extracorporeal IgE Immunoadsorption in Allergic Asthma: Safety and Efficacy (ESPIRA Study), EBioMedicine, Mar. 2017; 17: 119–33.
3. IgEnio® Preparation Kit - Instructions for use