Siirry sisältöön

6008 CAREsystem*

6008 CAREsystem - Fresenius Medical Care

More care. Less complexity.

Fresenius Medical Caren kehittämän 6008 CAREsystem -järjestelmän* huipputeknologia helpottaa edistyksellisen dialyysihoidon toteuttamista ja jättää näin enemmän aikaa potilaiden hoitoon. Useammat potilaat pääsevät hyötymään paremmista hoitotuloksista ja tasokkaammasta hoidosta.

*6008 CAREsystem -järjestelmä koostuu 6008-hemodialyysilaitteesta ja 6008 CAREsetistä

More care. Less complexity.

Lue lisää 6008CARE-system järjestelmästä.

 

Reddot design award logo

Helpottaa edistyksellisen dialyysihoidon toteuttamista

6008CareSet- ainutlaatuinen 6008CAREsystem-järjestelmän osa

Fresenius Medical Caren kehittämä 6008CAREset voitti Red DotDesign award kansainvälisen muotoilupalkinnon. Tämä edistyksellinen all-in-one kertkäyttötarvike esiliittettyine veriletkuineen liittyy 6008-laitteeseen muodostaen 6008CARESystem-järjestelmän.

The Red Dot Design Award on kansainvälinen muotoilukilpailu, joka juontaa juurensa aina vuoteen 1955. Kyseessä on yksi arvostetuimmista laadukkaalle suunnittelulle myönnettävistä palkinnoista. 6008CAREser voitti palkinnon kategoriassa ”Lääkinnälliset laitteet ja teknologia”.

Lisätietoja osoitteesta : https://www.red-dot.org

6008 CAREsystem sydäntä suojaava hemodialyysi

6008 CAREsystem: sitoumuksemme sydäntä suojaavaan hemodialyysiin

Sydäntä suojaava hemodialyysi vähentää dialyysiin liittyviä sydän- ja verisuonitautien riskitekijöitä ja on meille tärkeää, ja siksi jatkuvana sitoumuksenamme on kehittää innovatiivisia tuotteita ja hoitoja.

Panostamme sydäntä suojaavaan hemodialyysiin, ja tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja potilaille ja terveydenhuoltohenkilöstölle. HighVolumeHDF on tärkeä ratkaisu 6008 CAREsystem ‑järjestelmän avulla toteutettavaan sydäntä suojaavaan hemodialyysiin, ja se on tarjolla tämän hoidon vakio osana.

Lisäksi 6008 CAREsystem ‑laite ja sen edistykselliset hoitomuodot vastaavat tehokkuutensa, ympäristöystävällisyytensä ja työnkulun optimointinsa ansiosta nykypäivän haasteisiin. Sen ansiosta painopiste on hoidossa ja selkeydessä.

Edistykselliset hoidot

Edistykselliset hoidot

Edistyksellistä, mutkattomampaa hoitoa

6008 CAREsystem edustaa huippulaatuista hoitoa.

Se vaatii vähemmän käyttövaiheita ja yksinkertaistaa työnkulkua, jolloin munuaiskorvaushoito helpottuu ja aikaa vapautuu yksilölliseen hoitoon.

Kertakäyttöinen 6008 CAREset sisältää kaiken tarvittavan (täysin esiliitettyine veriletkuineen) ja sopii kaikkiin hoitomuotoihin. Tämä tekee hoitomuodon vaihtamisesta ja HighVolumeHDF-hoidon toteuttamisesta helppoa ja maksimaalisen joustavaa. Innovatiivinen teknologia mahdollistaa ilmattomuuden ja erittäin pienen kehonulkoisen verimäärän, mikä pienentää hoidonaikaista veren hyytymisriskiä.

6008 ilmaton rakenne

Maksimaalista joustavuutta hoitojen toteuttamiseen.

6008 CAREsystem ‑järjestelmän huipputasoa edustava, hoidon joustavuuteen keskittynyt suunnittelu ja innovatiiviset teknologiat yksinkertaistavat munuaiskorvaushoitoa:

 • Ilmattomuus ja erittäin pieni kehonulkoinen verimäärä
 • Maksimaalista joustavuutta hoitojen toteuttamiseen, sama kertakäyttökasetti soveltuu hemodialyysiin, HighVolumeHDF-hoitoon sekä kaksi- ja yksineulahoitoon.
6008 ja HighVolumeHDF

HighVolumeHDF-hoidot hyödyt käyttöön

Koska HighVolumeHDF-hoidolla voi olla myönteisiä vaikutuksia sydän- ja verisuonitautien riskitekijöihin, sitä pidetään yhtenä tämän hetken tehokkaimmista dialyysihoidoista.2, 3, 4, 7

Tämän edistyksellisen hoidon käyttö parantaa hoitotuloksia, vähentää kardiovaskulaarisia komplikaatioita ja pienentää kuolleisuusriskiä.4, 5, 6

Useammat potilaat pääsevät hyötymään paremmista hoitotuloksista HighVolumeHDF-hoidon helppouden ansiosta.4, 5, 6

6008 hoidon tuki

Yksilöllisen hoidon tukeminen

6008 CAREsystem tarjoaa useita huippuluokan ominaisuuksia, jotka mahdollistavat hoidon jatkuvan ja automaattisen optimoinnin parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi ja dialyysinaikaisten oireiden vähentämiseksi.

Näitä ominaisuuksia ovat:

 • Tehokkaan dialyysiannoksen valvonta
 • Edistyksellinen nesteensäätely*
 • Yksilöllinen lämpötilan hallinta*
 • Edistyksellinen veritien hallinta*
   

*ostetaan erikseen.

6008 CAREsystem Paed pediatrinen hoito

Pediatrinen hoito- 6008 CAREsystem PAED (Low Volume optio)

Fresenius Medical Caren kehittämä 6008 CAREsystem Paed on erityisesti lapsipotilaille suunniteltu, erittäin korkeat laatuvaatimukset täyttävä hemodialyysijärjestelmä. Mahdollistamalla HDF-hoidot lapsilla ja tekemällä niiden toteuttamisesta helppoa se auttaa saavuttamaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.

Potilas- ja käyttöturvallisuus

Potilas- ja käyttöturvallisuus

Potilasturvallisuuden edelläkävijä

Dialyysin turvallisuuden kuuluu olla täysin itsestäänselvyys. Potilas- ja käyttöturvallisuuden edelläkävijöinä tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksella älykkäitä turvallisuusratkaisuja ja uusinta teknologiaa. Fresenius Medical Caren kehittämän 6008 CAREsystem ‑järjestelmän innovatiiviset turvallisuusominaisuudet ovatkin huippuluokkaa.

Vähemmän työvaiheita ja hygienian kannalta kriittisiä kosketuspintoja, jolloin seurauksena on infektio- ja ristikontaminaatioriskin pieneneminen ja parempi potilas- ja käyttöturvallisuus. Laitteen monet innovatiiviset ominaisuudet, kuten veren suljetun kierron jälkihuuhtelu, mahdollistavat potilas- ja työturvallisuuden korkean tason.

Riskialttiit vaiheet

Vähemmän riskialttiita vaiheita

Pitkälle kehitetyt kiinteät turvallisuusominaisuudet parantavat potilasturvallisuutta ja voivat vähentää haittatapahtumia. Samalla ne yksinkertaistavat päivittäisiä rutiineja.

6008CAREsystem avulla on vähemmän työvaiheita ja hygienian kannalta kriittisiä kosketuspintoja, esimerkiksi käyttämällä automaattista samanaikaista jälkihuuhtelua (ONLINE closed-circuit jälkihuuhtelu)  arteria- ja venaletkujen kautta ja automaattista yhdistämistä integroituun infuusioporttiin.

Älykkäät turvallisuusominaisuudet pienentävät terveydenhuoltohenkilöstön ja potilaiden infektio- ja ristikontaminaatioriskiä.8

VenAcc

Haittatapahtumariskin pieneneminen

Fresenius Medical Caren kehittämä 6008 CAREsystem tarjoaa päivittäisrutiineja helpottavia älykkäitä turvallisuusominaisuuksia ja tukee hoitohenkilökuntaa hoitotehtävissä.

 • Ulkoisen verenvuotoriskin pieneneminen (esim. VAM- Venous Access Monitor venaveritien seurantaan ja VenAcc ulkoinen verenvuototunnistin)*
 • Pienempi veren hyytymisriski
 • Pienempi hemolyysiriski (esim.integroidun veriletkujen kiertymisen havaitseminen)
   

*Käyttäjä on kuitenkin aina vastuussa hoidonaikaisesta potilasturvallisuudesta.

Yksinkertaistettu työnkulku

Yksinkertaistettu työnkulku

Korkealaatuisempaa hoitoa

Hoidon toteuttamisesta on tullut entistä monimutkaisempaa, joten helppokäyttöisyydelle on tilausta

6008 CAREsystem optimoi prosesseja, tehostaa hoitohenkilökunnan työnkulkua ja tuo näin dialyysikeskukseen taloudellista hyötyä. Sen älykäs teknologia vähentää hoidon valmistelun ja irrottamisvaiheen vaatimia työvaiheita ja samalla hoitohenkilökunnan kuormitusta. Helppokäyttöisiksi suunnitelluilla tuotteillamme haluamme helpottaa hoidon toteuttamista.

Siksi kaikki 6008 CAREsystem ‑järjestelmän komponentit on suunniteltu yksinkertaistamaan rutiinitoimenpiteitä, jotta potilaiden yksilölliseen hoitoon jäisi enemmän aikaa.

6008 hoitajan käyttö

Vaatii vähemmän käyttövaiheita

Vaikeahoitoisten potilaiden määrä kasvaa koko ajan, ja terveydenhuollon työntekijöistä on jo pulaa. Siksi tarvetta on edistyksellisille laitteille, jotka ovat helppoja ja turvallisia käyttää. 

6008CAREsystem-järjestelmä tarjoaa edistyksellisen prosessin automatisoinnin, mikä vähentää käsittelyvaiheiden määrää:

 • Kehonulkoisen järjestelmän esitäyttö ja huuhtelu vaativat vain yhden työvaiheen
 • Hoitomuodon vaihtaminen yhdellä napinpainalluksella
 • Automaattinen kertakäyttötarvikkeiden tyhjennystoiminto
6008 korkealaatuisempaa hoitoa

Korkealaatuisempaa hoitoa

Terveydenhuoltohenkilökunnalle jää enemmän aikaa potilaiden hoitoon:

 • Vähemmän käyttövaiheita valmistelussa ja hoidon lopetuksessa
 • Työn kuormittavuus vähenee
 • Edistyksellinen prosessin automatisointi

Suoria kustannussäästöjä

Suoria kustannussäästöjä

Taloudellisen tehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden optimointi

Parhaassa mahdollisessa tapauksessa kokonaisvaltainen hoito parantaa hoitotuloksia ja potilaiden elämänlaatua, mutta auttaa myös hillitsemään hoitokustannuksia.

6008 CAREsystem mahdollistaa edistyksellisten munuaiskorvaushoitojen toteuttamisen todella tehokkaasti – sekä taloudellisesti että ympäristöä säästäen.

Kompaktisti muotoiltu ja kevyestä materiaalista (esim. Biofine) valmistettu kertakäyttöinen CAREset all-in-one yksinkertaistaa logistiikkaa, vähentää jätteen määrää ja on siten taloudellinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu.

Resurssien käyttö

Resurssien järkevä käyttö

6008 CAREsystem tukee resurssien järkevää ja kestävää käyttöä pienentämällä käyttökustannuksia ja säästämällä ulkonestettä. Myös jätteen määrä ja kouluttamiseen tarvittava panos voivat vähentyä, mikä voi tuoda merkittäviä lisäsäästöjä.

6008 CAREsystem ‑järjestelmä merkitsee edistyksellisiä hoitovaihtoehtoja ja taloudellisuutta ja on myös ympäristöystävällinen.9 Fresenius Medical Care tukee resurssien järkevää ja kestävää käyttöä veden, konsentraattien ja energian säästöllä tinkimättä kuitenkaan hoidon laadusta.10

Yksinkertaistettu logistiikka

Yksinkertaistettu logistiikka ja vähemmän jätettä

 • 6008 CAREset all-in-one soveltuu kaikkiin hoitomuotoihin
 • 6008CAREsetin kompakti muotoilu ja kevyt materiaali
 • Kaikkien kertakäyttötarvikkeiden automaattinen tyhjennys
6008 CAREsystem

Yhdellä silmäyksellä

6008 CAREsystem ‑laite ja sen edistykselliset hoitomuodot vastaavat tehokkuutensa, ympäristöystävällisyytensä ja työnkulun optimointinsa ansiosta nykypäivän haasteisiin.

6008 CAREsystem

6008 CAREsystem etuosa

6008 CAREsystem etuosa

6008 CAREsystem takaosa

6008 CAREsystem takaosa

All-in-one 6008 CAREset

All-in-one 6008 CAREset

 

Aiheeseen liittyvää sisältöä
HighVolumeHDF - Fresenius Medical Care

HighVolumeHDF on Fresenius Medical Care.

1 Kessler M. et al. Anticoagulation in Chronic Hemodialysis. Semin Dial. 2015 Sep-Oct; 28(5): 474-89.

2 Locatelli F. et al., Hemofiltration and Hemodiafiltration Reduce Intradialytic Hypotension in ESRD, J Am Soc Nephrol (2010); 21: 1798-1807.

3 Bonforte G. et al., Improvement of anemia in hemodialysis patients treated by hemodiafiltration with high-volume on-line prepared substitution fluid, Blood Purif (2002); 20: 357-363.

4 Maduell F. et al., High-Efficiency Postdilution Online Hemodiafiltration Reduces All-Cause Mortality in Hemodialysis Patients, J Am Soc Nephrol (2013); 24: 487-497.

5 Peters S.A.E. et al., Haemodiafiltration and mortality in end-stage kidney disease patients: a pooled individual participant data analysis from four randomized controlled trials, Nephrol Dial Transplant (2016) 31: 978-984.

6 Mostovaya I.M. et al., Clinical evidence on hemodiafiltration: a systematic review and a meta-analysis, Seminars in Dialysis (2014); 27(2): 119-127.

7 Bellien J. et al., High-efficiency on-line haemodiafiltration improves conduit artery endothelial function compared with high-flux haemodialysis in end-stage renal disease patients, Nephrol Dial Transplant (2014) 29: 414–422.

8 Tsobanelis T. et al., HAEMODIAFILTRATION RELATIVE INFECTION RISK: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TWO DIALYSIS MACHINES, Nephrol Dial Transplant (2016); 31(1): i536–i557.

9 Schleser A. et al., THE IMPACT OF DISPOSABLES TOWARDS MORE ECO-FRIENDLY AND LESS COSTLY HAEMODIALYSIS, Nephrology Dialysis Transplantation (2016); 31(1): i489–i502.

10 Mesic E. et al., Dialysate saving by automated control of flow rates: Comparison between individualized online hemodiafiltration and standard hemodialysis, Hemodialysis International (2011); 15(4): 522–529.