Siirry sisältöön

Käyttöehdot

Lue nämä Käyttöehdot huolellisesti. Ne säätelevät sivustomme ja sillä julkaistun materiaalin käyttöä.

Julkaisija

Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA, Hof a.d. Saale
vastuullisen yhtiömiehensä Fresenius Medical Care Management AG, Hof a.d. Saale
edustamana, jota edustaa yhtiön hallintoneuvosto:
Rice Powell (pj), Michael Brosnan, Roberto Fusté, Ronald Kuerbitz, tri Olaf Schermeier, Kent Wanzek, Dominik Wehner

Toimittanut

Fresenius Medical Care Suomi Oy
Valimotie 13 B b, 00380 Helsinki

Puh.:           +358 9 561 650
Faksi:          +358 9 670 761
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)fmc-ag.com

Tekijänoikeudet

Copyright © Fresenius Medical Care Suomi Oy 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Fresenius Medical Care –yhtiön internet-sivuilla julkaistut tekstit, kuvat, grafiikka, ääni-, animaatio- ja videotiedostot ja niiden sijoittelu ovat kaikki tekijänoikeuslain alaisia ja immateriaalioikeuden suojaamia. Niitä ei saa kopioida kaupalliseen käyttöön eikä muokata tai julkaista muilla sivuilla. Jotkut Fresenius Medical Care –yhtiön internet-sivut sisältävät myös kuvia tai muita tiedostoja, joiden tekijänoikeudet kuuluvat niiden tuottajille.

Voit selailla sivustoamme ja tulostaa siitä otteita tai ladata niitä tietokoneellesi tai jakaa muille ihmisille mutta ainoastaan ei-kaupallisiin tiedottamis- ja henkilökohtaisiin tarkoituksiin.

Tavaramerkit

Ellei toisin ole mainittu, kaikki Fresenius Medical Care –yhtiön internet-sivuilla näkyvät tavaramerkit on rekisteröity tietyissä maissa ja niiden tavaramerkkioikeudet kuuluvat Fresenius Medical Care –yhtiölle ja ne ovat joko yhtiön tai sen tytäryhtiöiden omistamia tai lisensioimia.

Ei takuusitoumuksia tai sopimusvakuuksia / Sisältö

Tämä informaatio on Fresenius Medical Care –yhtiön tuottamaa "yleisellä tasolla" eikä yhtiö anna minkäänlaisia takuita, ilmaistuina tai viiteellisinä, mukaan lukien (mutta ei niihin rajoittuen) koskien implisiittistä kauppakelpoisuuden takaamista, sopivuutta mihinkään erityiseen tarkoitukseen tai loukkaamattomuutta. Uskomme tietojen olevan tarkkoja mutta siitä huolimatta niissä saattaa olla virheitä tai epätarkkuuksia. Tämän sivuston sisältämät tiedot on tuotettu yleistä tiedotustoimintaa varten eivätkä ne sisällä liiketoiminnallista, lääketieteellistä tai ammattimaista neuvontaa. Emme ole vastuussa mistään vahingosta tai menetyksestä, joka saattaa aiheutua tämän sivuston tietojen käytöstä.

Tulevaisuusarviot

Tämä sivusto sisältää Fresenius Medical Care –yhtiön johdon käsityksiin perustuvia tulevaisuusarvioita. Tätä sivustoa käytettäessä sanat, kuten ”ennakoida”, ”uskoa”, ”arvioida”, ”odottaa”, “aikoa”,  “suunnitella” ja ”heijastaa”, viitattaavat yleensä tulevaisuusarvioihin. Niihin saattaa sisältyä riskejä tai epävarmuuksia, mukaan lukien teknologiset edistysaskeleet lääketieteen alueella, tuotteiden kysyntä ja markkinoiden hyväksyntä, taloudellisten olosuhteiden vaikutus, kilpailijoiden tuotteiden ja hinnoittelun vaikutus, valuuttakurssien muutokset ja muut riskit. Nämä tulevaisuusarviot heijastavat Fresenius Medical Care –yhtiön käsityksiä tietojen julkaisupäivänä koskien tulevia tapahtumia ja niihin liittyy riskejä ja epävarmuuksia. Kaikki tulevaisuusarviot perustuvat yhtiön johdon tekemiin arvioihin ja oletuksiin ja niiden uskotaan olevan johdonmukaisia, vaikkakin ne ovat lähtökohtaisesti epävarmoja ja vaikeasti ennustettavissa. Todelliset tulokset ja kokemukset saattavat materiaalisessa mielessä erota tulevaisuusarvioista. Fresenius Medical Care –yhtiön vastuulla tai velvollisuutena ei ole näiden tulevaisuusarvioiden päivittäminen.

Fresenius Medical Care –yhtiön pyrkimyksenä on ollut innovatiivisten ja informatiivisten internet-sivujen tuottaminen. Toivomme kuitenkin, että ymmärrät, että yhtiön on suojattava immateriaalioikeuksiaan, mukaan lukien patentit, tavaramerkit ja tekijänoikeudet. Tulee siis huomioida, että tällä sivustolla ei myönnetä Fresenius Medical Care –yhtiön  immateriaalioikeuksia koskevia lupia.

Hyperlinkit

Internet-sivustomme hyperlinkkien tarkoituksena ei ole toimia suosituksena. Emme tarkista, onko niiden sisältämä informaatio tarkkaa ja oikeaa emmekä ole vastuussa vahingosta, joka saattaa johtua em. tiedon käytöstä.