Siirry sisältöön

Vesiteknologiaratkaisut

Water technology solutions

Korkealaatuiset vedenkäsittelyjärjestelmät ja -palvelut suunniteltuina dialyysiyksikkönne tarpeisiin.

Tuotamme ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin

Tarjoamme korkealaatuisia vesiteknologiatuotteita ja –palveluja suunniteltuna dialyysiyksikkönne tarpeisiin. Etuna pitkällä aikavälillä ovat hoitotulosten paraneminen, kustannus- ja ajansäästöt sekä  järjestelmien helppokäyttöisyys ja luotettavuus.

Eri näkökulmia, eri vaatimuksia, eri kysymyksiä. Yksi valmis ratkaisu

Monet tekijät, kuten dialyysiyksikön koko ja työmäärä, vesijohtoveden laatu ja paikalliset hoitosuositukset asettavat vaatimuksia teknisille laittelle. Jopa henkilökohtaiset mieltymykset vaikuttavat järjestelmän suunnitteluun (esim. hoitohuoneiden sisustus). Näistä syistä tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuotteita ja palveluita yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakkainamme olette oikeutettuja kertomaan tarpeistanne, joiden perusteella rakennamme teille yksilöidyn tuote- ja palveluratkaisun.

Vesiteknologiapalvelut

eco4-dialyysi
Kustannusten hallinta ja  läpinäkyvyys

Kustannusten kasvaessa on tärkeää tarkastella kulurakennetta tarkemmmin ja pyrkiä vaikuttamaan niiden vähentämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Parantaaksemme kustannusten läpinäkyvyyttä olemme kehittäneet eco4dilaysis -mallin. Yhteistyössä  asiakkaamme kanssa voimme määritellä potentiaaliset säästökohteet, suunnitella ja hienosäätää järjestelmän dialyysiyksikön tarpeet ja toiveet huomioiden.

 

vesiteknologiaprojektin hallinta
Yksilöllinen projektisuunnittelu

Työskennellessämme projektissa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa, käymme läpi projektin kulun. Ensivaiheessa kuvaamme projektin osat – sen alkuvaiheesta  projektin loppuun saakka. Tarjoamme kattavan valikoiman vesiteknologiatuotteita, joista jokainen tuote ja ratkaisu on suunniteltu paikallisia olosuhteita ja vaatimuksia varten.

Toisessa vaiheessa määrittelemme asiakkaan yksilölliset tarpeet perustuen kehittämäämme kyselyyn ja annetuihin vastauksiin. Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja se määräytyy paikallisten vedenkäsittelyvaatimusten perusteella.

Suunnittelutyökalujen avulla laadimme visuaalisen kuvan projektin lopputuloksesta. Onnistuneen projektin perusta on lopullisen järjestelmän tarkka kuvaus, jota havainnollistetaan yksikköänne varten laadittavalla suunnitelmalla.

 

Aiheeseen liittyvää sisältöä
Dialyysiveden jakelu, Fresenius Medical Care

Kokonaisvaltaisia vedenkäsittelyjärjestelmiä dialyysiyksiköille.

Konsentraattien jakelujärjestelmä – Fresenius Medical Care

Happaman konsentraatin luotettava valmistus ja jakelu