Siirry sisältöön

Fresenius Medical Caren palvelut

Hoitaja auttamassa sängyssä olevaa potilasta

Fresenius Medical Care on maailman suurin dialyysituotteiden ja -palvelujen tuottaja

Fresenius Medical Care tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun kroonista munuaissairautta sairastaville ihmisille – tutkimuksesta ja kehityksestä dialyysituotteiden valmistukseen ja kattavien hoitovaihtoehtojen tarjontaan klinikoillamme. Fresenius Medical Care on ainoa yhtiö, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja potilaille kaikkialla maailmassa ja jokaisena päivänä. Meidän perusarvomme – laatu, sitoutuminen ja asiakaskeskeisyys – ohjaavat meitä tuota visiota kohti.

Potilaan hoito

Potilaidemme hyvinvointi on meille ensisijaista, heidän vuokseen olemme olemassa. Olemme sitoutuneet parantamaan potilaiden elämänlaatua. Jokainen potilas on meille ainutlaatuinen. Fresenius Medical Care tarjoaa hoitovaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kullekin potilaalle sopivan, räätälöidyn hoidon. Tämä on keskeistä tavalle, jolla tuotamme palveluja. Fresenius Medical Carella keskitytään korkealuokkaisimman hoidon tarjoamiseen parempien hoitotulosten takaamiseksi.

Lue lisää Fresenius Medical Caren palveluista seuraavilta englanninkielisiltä sivuilta:

NephroCare

Fresenius Kidney Care (Yhdysvallat)  

Parannamme potilaiden elämää yli 40 maassa

Fresenius Medical Care tarjoaa yksilöllisiä hoitovaihtoehtoja yli 270 000 potilaalle ympäri maailmaa.

5008 CorDiax

Kaikki yhdestä osoitteesta

  • Fresenius Medical Caren tavoitteena on parantaa munuaisten vajaatoimintaa sairastavien potilaiden elämänlaatua ja lisätä heidän elinajan ennustetta. Sydäntä suojaava dialyysi on Fresenius Medical Caren ydinperiaate, sillä pyrimme ratkaisemaan nykyaikaisen dialyysin haasteita. Jokainen työvaiheemme keskittyy sydän- ja verisuoniriskien minimointiin ja potilaidemme elämän laadun parantamiseen.
  • Parhaan terapeuttisen suorituskyvyn saavuttamiseen tarvitaan monipuolisia ratkaisuja, joihin luetaan mm palvelut, tuotteet ja innovatiiviset hoidot.  Näillä saadaan aikaan parempia hoitotuloksia, lisääntynyttä elämänlaatua, parempaa hoitokulujen hallintaa sekä tuotteiden yksinkertaisempaa ja turvallisempaa käsiteltävyyttä. 
Aiheeseen liittyvää sisältöä
Hemodialyysihoitoa saava potilas

Valitse oikein.

Lue lisää yrityksestämme.