Siirry sisältöön

Tekniset palvelut

Huippuluokan laitteemme tarvitsevat myös huippuluokan teknisen tuen. Huolto-osaston kokoonpano, kuusi dialyysiteknikkoa ja huoltopäällikkö, mahdollistaa hyvän toimintavalmiuden. Normaalitilanteessa laitteiden huolto- ja ylläpitotöissä työskentelee päivittäin 1-2 in-house teknikkoa ja 3-4 henkilöä kentällä. Dialyysilaitteiden korjauksista ja huolloista vastaavat teknikot ovat kaikki tehdaskoulutettuja. Meillä on kokemusta yli 900 dialyysilaitteen asennuksesta ja huollosta Suomessa.

Potilasturvallisuus on Fresenius Medical Caren konseptissa ensisijainen lähtökohta. Laitteiden turvallisen käytön varmistamiseksi huoltoteknikkomme koulutetaan valmistajalla ja laitekohtainen sertifiointi päivitetään kolmen vuoden välein. Uudelleen sertifioinilla varmistetaan teknikoidemme ammatillinen pätevyys ja myös se, että laitekanta huolletaan ja päivitetään uusimpien standardien, esim. EN60101-1-3 ja EN23500 mukaisesti.

Teknisen palvelumme henkilöstö omaa runsaasti tietoa ja kokemusta, jota Fresenius Medical Care on tarjonnut jo vuosien ajan. Kattavan palveluverkostomme henkilöt tekevät käyttöönottoon liittyviä tarkastuksia, huoltoja ja lyhyellä varoitusajalla suoritettavia korjaustöitä sekä antavat puhelintukea sekä ylläpitävät päivystyspuhelinta. Tulosten saavuttamiseksi nopeasti ja tehokkaasti, huoltoteknikoillamme on käytettävissään uusimmat testauslaitteet ja huoltotyökalut joka tilanteeseen.

Huolto- ja varaosatilaukset

FME Suomi Oy huoltaa laitteet ohjeiden sekä lakien ja asetusten mukaisesti tilaajan tarpeet huomioiden. FME Suomi Oy:n tekninen huolto toimii eurooppalaisten direktiivien ja normien ISO 9001 ja ISO 13485 mukaisesti. Pitkä alan kokemus ja viimeisimmän teknologian hallinta takaavat laadukkaan huollon ja tuen sairaalahenkilökunnalle. 

Jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja tasapuolisesti, tarvitsemme huolto- ja varaosatilaukset kirjallisina.

Vaihtoehtoisesti käytettäessä Freseniuksen omaa tilausjärjestelmää huoltotilaukset tulee toimittaa sähköpostilla huolto@fmc-ag.com tai faxilla numeroon (09) 670 761.

FME Suomi Oy sitoutuu tarvittaessa käyttämään tilaajan sähköistä kunnossapidon ohjausjärjestelmää huoltotilausten vastaanotossa ja raportoinnissa. FME Suomi Oy:n huolto ylläpitää omaa lääkintälaiterekisteriä systemaattisesti ja toimittaa pyydettäessä tilaajalle  statistiikkaa esim. vuositasolla.

Huoltopalvelut

Pyrimme vastaamaan asiakkaan tarpeeseen räätälöidyillä palveluilla. Asiakkaan tarpeesta riippuen voimme esimerkiksi vastata asiakkaan dialyysilaitteiden huolloista ja ylläpidoista kokonaisuudessaan, tehdä yhteistyötä paikallisen huolto-organisaation kanssa ja ylläpitää paikallisen huolto-organisaation osaamista järjestämällä säännöllisesti huoltokursseja. Palvelusopimuksesta riippuen asiakkaalla voi olla käytössään oma yhteyshenkilö, johon otetaan yhteyttä lääkintälaitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja lisäksi asiakastuki yleiseen toimintaan liittyviä kysymyksiä varten.

Kysy meiltä lisää räätälöidyistä huoltopalveluista.

Projektisuunnittelu ja konsultointi

Tarjoamme kattavaa projektisuunnittelua ja konsultointia asiakkaidemme tarpeisiin. Kaikki samalta toimittajalta, samasta osoitteesta.

Voimme auttaa seuraavissa kokonaisuuksissa:

  • Dialyysiosaston suunnittelu
  • Dialyysivesitekniikan suunnittelu
  • Dialyysin tietojärjestelmä

 

Räätälöidyt kokonaisratkaisumme tekevät dialyysistä tehokkaan ja turvallisen mahdollistaen parhaan mahdollisen hoidon.