Siirry sisältöön

Terapeuttinen afereesi

Laadukkaita ja monipuolisia hoitovaihtoehtoja useiden eri sairauksien hoitoon

Mitä terapeuttinen afereesi on?

Terapeuttinen afereesi on kehonulkoiseen veren puhdistamiseen perustuva menetelmä, jossa potilaan verestä tai plasmasta poistetaan haitallisia patogeeneja, kemikaaleja tai soluja. Tämän menetelmän avulla voidaan hoitaa onnistuneesti useita eri sairauksia, kuten aineenvaihduntasairauksia ja autoimmuunisairauksia. Toisin kuin perinteisissä hoitomenetelmissä, potilaan vereen ei lisätä vieraita aineita. Sen sijaan patogeeniset aineet poistetaan kehonulkoisessa kierrossa. Veri palautetaan välittömästi puhdistamisen jälkeen takaisin potilaaseen.

Mitä terapeuttinen afereesi on

Terapeuttinen afereesi sisältää useita lääketieteellisiä tekniikoita, kuten täydellisen plasman vaihdon tai plasman tiettyjen komponenttien adsorption.

Näitä menetelmiä voidaan käyttää kliinisten indikaatioiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Erilaisten adsorbereiden valikoimallaan ja pitkäaikaisella kehonulkoisiin toimenpiteisiin liittyvällä asiantuntemuksellaan Fresenius Medical Care tarjoaa laadukkaiden ja monipuolisten hoitovaihtoehtojen yhdistelmän, joka on suunniteltu monenlaisten sairauksien hoitoon ja potilaiden elämänlaadun kohentamiseen.

Mitä terapeuttinen afereesi on