Siirry sisältöön

Tekniikkapaneeli

Tekniikkapaneeli, Fresenius Medical Care

Puhdasta ja järjestelmällistä dialyysiveden ja konsentraatin jakelua hoitopaikoille

  • Sopiva ja helppo rajapinta dialyysiveden, konsentraatin ja sähkön jakeluun
  • Yksilölliset järjestelmät ja mallit
  • MediaP — vaihtoehtoinen jakelukiskojärjestelmä
  • MediaC — hoitopaikan keskus modernissa dialyysiyksikössä
  • MediaR — kustannustehokas dialyysinesteiden jakelu ja viemäröinti

Tekniikkapaneeli yhdellä silmäyksellä

Tekniikkapaneelimme tarjoavat oikean ja sopivan rajapinnan dialyysiveden, konsentraatin ja sähkön jakeluun. Valikoimamme sisältää erilaisia järjestelmiä erilaisiin tiloihin ja yksilöllisiä suunnittelutarveratkaisuja.

Käsien ulottuvilla

MediaP

MediaP – tekniikkapaneeli – on vaihtoehtoinen jakelukiskojärjestelmä. Se on suunniteltu vastaamaan modernin dialyysiyksikön tarpeita ja se tarjoaa tukevan ja ergonomisesti suunnitellun keskipisteen dialyysitekniikalle.

Irrotettavat paneelit nopeuttavat pääsyä sähköisiin ja nestemäisiin komponentteihin. Modulaarinen ja joustava muotoilu helpottaa asennus-, laajennus- tai muutostöitä.

MediaC

MediaC -tekniikkapaneeli on suunniteltu vastaamaan modernin dialyysiyksikön tarpeita. Tekniikkapaneelia on saatavana yksittäin tai kahdennettuna (tuplana). MediaC on vaihtoehto Fresenius Medical Caren MediaP -tekniikkapaneelille.

MediaC on kaikkien sähköisten ja hydraulisten teknologioiden keskipiste, mukaan lukien dialyysivesi, konsentraatit, viemäröinti, sähkövirta, hälytykset, tiedon rajapinta ja maadoitus/potentiaalitasauskaapeli. 

MediaR

MediaR -jakelukisko on kustannustehokas vaihtoehto dialyysinesteiden jakelulle ja poistolle. Siitä on yhteys dialyysiveteen, konsentraatteihin ja viemäriin. Järjestelmän asennus on yksinkertaista ja nopeaa.

Aiheeseen liittyvää sisältöä
Dialyysiveden jakelu, Fresenius Medical Care

Kattavat vedenkäsittelyjärjestelmät dialyysiyksiköille.

Konsentraattien jakelujärjestelmä – Fresenius Medical Care

Konsentraatin luotettavaa valmistusta ja jakelua.