Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Kaikki yhdestä osoitteesta - palveluksessanne Fresenius Medical Care

Fresenius Medical Caren tavoitteena on parantaa munuaisten vajaatoimintaa sairastavien potilaiden elämänlaatua ja lisätä heidän elinajan ennustetta.

Sydäntä suojaava dialyysi on Fresenius Medical Caren ydinperiaate, sillä pyrimme ratkaisemaan nykyaikaisen dialyysin haasteita. Jokainen työvaiheemme keskittyy sydän- ja verisuoniriskien minimointiin ja potilaidemme elämän laadun parantamiseen.

Parhaan terapeuttisen suorituskyvyn saavuttamiseen tarvitaan monipuolisia ratkaisuja, joihin luetaan mm palvelut, tuotteet ja innovatiiviset hoidot.  Näillä saadaan aikaan parempia hoitotuloksia, lisääntynyttä elämänlaatua, parempaa hoitokulujen hallintaa sekä tuotteiden yksinkertaisempaa ja turvallisempaa käsiteltävyyttä.

Voit tutustua tuotteisiimme ja palveluihimme sekä innovatiivisiin hoitoihin tässä osiossa.