Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Prometheus®

Prometheus® 4008H – dialyysi ja adsorptio yhdessä laitteessa

Prometheus 4008H -hoitojärjestelmä
Prometheus® 4008H -hoitojärjestelmä

Prometheus® 4008H -hoitojärjestelmä suorittaa kaksi tärkeää hoitotoimintoa, dialyysin ja adsorption, yhdellä laitteella.

Prometheus®-laite perustuu Fresenius Medical Caren tunnettuun 4008H-dialyysijärjestelmään. Prometheus® yhdistää adsroptioprosessin ja High-Flux-hemodialyysin.

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa potilaan albumiini (ja siihen sitoutuneet toksiinit) erotellaan verestä erityisen AlbuFlow® AF01 -albumiinifiltterin avulla. Toksiinien poistamiseksi albumiini johdetaan kahden adsorberin prometh® 01:n ja prometh® 02:n, läpi. Adsorbereilla on suuri affiniteetti toksiineihin ja näin ollen ne pystyvät erottamaan toksiinit albumiinista ja sitomaan ne.

Tämän jälkeen puhdistettu albumiini palautetaan albumiinifiltteriin ja siirretään takaisin vereen. Seuraavassa vaiheessa vesiliukoiset toksiinit poistetaan hemodialyysin avulla.

Prometheus®-järjestelmän edut

Käyttö

Kliininen käyttö edellyttää Prometheus® 4008H -laitetta

Prometheus 4008H -laite
Prometheus® 4008H -laite

Liittyvät hoidot

1. Krisper, Peter et al. Journal of Hepathology 2005; 43: 451–57.
2. Kribben, Andreas et al. Gastroenterology 2012; 142 (4): 782–89.