Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

GLOBAFFIN

GLOBAFFIN on tehokas laajakirjoinen immunoadsorberi

GLOBAFFIN
GLOBAFFIN-immunoadsorptio

GLOBAFFIN – tehokas ja selektiivinen autoimmuunisairauksien hoitomenetelmä

GLOBAFFIN on ensimmäinen synteettinen ja laajakirjoinen immunoadsorberi. Se ei sisällä mitään eläinperäisiä tuotteita. GLOBAFFIN-adsorberissa käytetään synteettisiä peptidi-GAM-ligandeja tiettyjen vasta-aineryhmien sitomiseen. Peptidi-GAM sitoutuu kovalentisti liukenemattomaan sefaroosikuljettajamatriisiin. Sillä on suuri sitoutumisaffiniteetti, erityisesti alaluokkien 1, 2 ja 4 IgG-vasta-aineiden Fc-osaan.

Peptidi-GAM sitoutuu myös – pienemmällä affiniteetilla – IgG-alaluokkaan 3 sekä myös IgM- ja IgA-vasta-aineisiin. Poistettujen IgG-vasta-aineiden ja immunokompleksien määrä riippuu käsitellystä plasmamäärästä.1

IgG GLOBAFFIN – tehokas ja selektiivinen autoimmuunisairauksien hoitomenetelmä

Hoidon aikana käytetään kahta GLOBAFFIN-adsorberia vuorotellen. Samalla kun toinen sitoo vasta-aineet, toinen adsorberi on uudistumisvaiheessa; toisin sanoen sitoutuneet vasta-aineet eluoidaan adsorberista sen valmistautuessa toiselle kierrokselle. Nämä prosessit toistuvat koko hoitojakson ajan. Adsorberit säilytetään potilaan seuraavaa hoitokertaa varten. GLOBAFFIN-adsorberin korkeasta selektiivisyydestä johtuen hoito-ohjelmassa voidaan tehdä peräkkäisinä päivinä useampi kuin yksi hoito. Muiden kehonulkoisten toimenpiteiden, kuten plasmanvaihdon, kohdalla tämä ei ole mahdollista.

GLOBAFFIN-immunosadsorptio
Laajakirjoinen GLOBAFFIN-immunoadsorberi käyttää vasta-aineiden sitomiseen peptidi-GAM®-ligandeja.

Käyttö

  • Hoidon antaminen edellyttää, että plasman erottelussa käytetään Art Universal -laitetta ja kolumnin ohjauksessa ADAsorb®-konetta.
  • Plasman erotteluun voidaan käyttää ART Universal -laitteen tilalla vaihtoehtoisesti myös sentrifugia.
GLOBAFFIN-hoidon antaminen
GLOBAFFIN-hoidon antaminen

Liittyvät hoidot

1. Rönspeck W et al, Peptide based adsorbers for therapeutic immunoadsorption. Therapeutic Apheresis and Dialysis Feb. 2003; 7(1): 91–7.
2. Eming et al, Prolonged Clinical Remission of Patients with Severe Pemphigus upon Rapid Removal of Desmoglein-Reactive Autoantibodies by Immunoadsorption. Dermatology 2006; 212: 177-87.
3. Instructions for use GLOBAFFIN