Sulje
Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Pediatrinen dialyysi

Me Fresenius Medical Carella olemme sitoutuneet vastaamaan lasten yksilöllisiin munuaisten korvaushoidon tarpeisiin. Lasten ikä, kehon koko ja taustalla oleva sairaus vaihtelevat ja he kaikki tulevat erilaisista perhetilanteista: Niinpä monet tekijät vaikuttavat lapselle sopivimman hoidon valintaan.

Fresenius Medical Carella on laaja dialyysituotteiden valikoima jokaiseen yksilölliseen tilanteeseen ja hoito on korkeimpien laatustandardien mukaista seuraavilla terapia-alueilla:

  • Akuutti ja krooninen peritoneaalidialyysi
  • Krooninen hemodialyysi
  • Akuuttihoidot
Pediatrinen dialyysi
Pediatrinen peritoneaalidialyysi

Pediatrinen peritoneaalidialyysi (PD) on hoitovaihtoehto munuaisensiirtoa odotettaessa ja se on helpompi ja vähemmän invasiivinen kuin kehonulkoiset hoidot.

Pediatrinen hemodialyysi

Pediatrinenhemodialyysi– 5008 CorDiaxPaed-laite.Hemodiafiltraatiohoito (HDF) lapsille, tutkittu järjestelmä turvallisimpaan hoitoon.