Sulje
Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Hemodialyysi

Pienentää potilaiden riskiä sairastua ja kuolla sydän- ja verisuonitauteihin

Hemodialyysihoidon laadussa ja tehossa on tapahtunut merkittäviä edistysaskelia viime aikoina. Tästä huolimatta sydän- ja verisuonitaudit ovat edelleen yleisin kuolinsyy dialyysipotilailla. Tänä päivänä liki joka toinen dialyysipotilas kuolee sydän- ja verisuonitautien komplikaatioihin. Fresenius Medical Care auttaa nefrologeja pienentämään potilaiden riskiä sairastua ja kuolla sydän- ja verisuonitauteihin.

HighVolumeHDF®-hoito, kehittyneet uudet dialyysikalvot kuten Helixoneplus ja modernit monitorointijärjestelmät, kuten verivolyymin mittaus, yhdessä ultrapuhtaan ulkonesteen kanssa parantavat huomattavasti hemodialyysihoidon laatua ja tehoa sekä auttavat pienentämään dialyysipotilaiden kardiovaskulaarisia riskejä.

Sydän- ja verisuonitautien riskien vähentäminen on keskeinen osa Fresenius Medical Caren dialyysijärjestelmien ja -tuotteiden kehitystyötä.

Hemodialyysilaite – Fresenius Medical Care
Kaikki yhdestä osoitteesta

Fresenius Medical Caren tavoitteena on parantaa munuaisten vajaatoimintaa sairastavien potilaiden elämänlaatua ja lisätä heidän elinajan ennustetta.

HighVolumeHDF®

Fresenius Medical Care’n HighVolumeHDF® on edistyksellistä dialyysihoitoa, joka tarjoaa monia etuja potilaille, lääkäreille ja hoitajille.

Hemodialyysilaitteet

Fresenius Medical Caren hemodialyysilaitteet — 5008 CorDiax & 5008S CorDiax mahdollistavat HighVolumeHDF®-hoidon ja hyvin tunnetussa 4008-sarjassa korkealaatuisin hemodialyysihoito yhdistyy tutkittuun luotettavuuteen.

Dialysaattorit

Fresenius Medical Caren dialysaattorit — tehokkaat FX-sarjan® CorDiax- ja classix-dialysaattorit. Fresenius-laatua hemodialyysiin.

Vesiteknologia

Dialyysivesiteknologiaratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin. Permeaattia, konsentraattia ja tekniikkapaneleita koskevia tuotteita ja palveluja.

Hemodialyysipotilaiden nestetasapainon hallinta

Tehokasta sydämen suojaa BCM (Body Composition Monitor) kehon koostumuksen ja nestetasapainonhallinnan mittarilla – Fresenius Medical Caren edistyksellisen nestetasapainon hallinnan keskeinen komponentti.