Sulje
Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Hemodialyysi

Kaikki yhdestä osoitteesta

Fresenius Medical Caren tavoitteena on parantaa munuaisten vajaatoimintaa sairastavien potilaiden elämänlaatua ja lisätä heidän elinajan ennustetta.

HighVolumeHDF®

Fresenius Medical Care’n HighVolumeHDF® on edistyksellistä dialyysihoitoa, joka tarjoaa monia etuja potilaille, lääkäreille ja hoitajille.

Hemodialyysilaitteet

Fresenius Medical Caren hemodialyysilaitteet — 5008 CorDiax & 5008S CorDiax mahdollistavat HighVolumeHDF®-hoidon ja hyvin tunnetussa 4008-sarjassa korkealaatuisin hemodialyysihoito yhdistyy tutkittuun luotettavuuteen.

Dialysaattorit

Fresenius Medical Caren dialysaattorit — tehokkaat FX-sarjan® CorDiax- ja classix-dialysaattorit. Fresenius-laatua hemodialyysiin.

Vesiteknologia

Dialyysivesiteknologiaratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin. Permeaattia, konsentraattia ja tekniikkapaneleita koskevia tuotteita ja palveluja.

Hemodialyysipotilaiden nestetasapainon hallinta

Tehokasta sydämen suojaa BCM (Body Composition Monitor) kehon koostumuksen ja nestetasapainonhallinnan mittarilla – Fresenius Medical Caren edistyksellisen nestetasapainon hallinnan keskeinen komponentti.

Kotihemodialyysi

Fresenius Medical Caren kotihemodialyysi - edistykselllisiä hoitoja ja palveluja kotidialyysiin.