Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

FX CorDiax

FX CorDiax100

Suunniteltu dialyysihoitoon. Rakennettu sydämen suojaksi.

  • Tehokas keskisuurten molekyylien poisto
  • INLINE-höyrysteriloitu
  • Pieni huuhtelumäärä 

Keskeisimmät ominaisuudet

Keskisuurten molekyylien suuri selektiivinen läpäisevyys

Uusi FX CorDiax on tehokkain FX-sarjan® dialysaattori. FX CorDiax –dialysaattorin ydin on Helixone®plus –kalvo, kehitetty Helixone® -kalvosta. Parempi kuitumuotoilu mahdollistaa paremman keskisuurten molekyylien, esim. β2-mikroglobuliinin (β2-m), seulonnan rajoittaen samalla elintärkeän albumiinin hukkaa. Koska β2-m:n suuriin pitoisuuksiin liittyy suurempi kuoleman riski, FX CorDiax High-Flux –dialysaattoreilla tai FX CorDiax HDF-dialysaattoreilla saadaan parhaat mahdolliset hoitotulokset.

Kehittynyt kalvoarkkitehtuuri

Uuden tuotantoteknologian ja INLINE-höyrysteriloinnin yhdistelmä mahdollistaa kalvon huokoisuuden keskeiset parannukset; virtausvastus vähenee ja kulku kalvon läpi paranee.

Helixone®plus –kalvo
Lähikuva Helixone®plus –kalvon sisäpinnasta ja tukialueesta

Höyrysterilointi

Teknologia

Kehittynyt kuitujen muotoilu mahdollistaa paremman ureemisten toksiinien poiston

Ylivoimainen muotoilu

Optimoitu ulkonesteen virtausKuidun kolmiulotteinen mikroaaltorakenne takaa yhdenmukaisen ulkonesteen virtauksen kimpun kuitujen ympärillä ja estää nesteen kanavoitumisen ja siten parantaa puhdistuma-arvoja ja dialysaattorin yleistä suorituskykyä 
Parempi hemodynamiikkaLateraalinen verta tuova portti varmistaa yhdenmukaisen verenvirtauksen dialysaattorin päässä estäen hyytymisalueita. Muotoilu minimoi olennaisella tavalla letkujen kiertymisen, mikä parantaa turvallisuutta.
Parempi konvektioHelixone®plus –kalvon tukialueen avoimempi rakenne pienentää diffuusiovastusta ja parantaa konvektiivista suodatusta. Tämä mahdollistaa monien eri ureemisten toksiinien puhdistuman, erityisesti keskisuurten molekyylien.
YmpäristöystävällinenEdistynyt muotoilu takaa suoran toiminnallisuuden lisäksi myös ympäristöystävällisyyden. FX-sarjan® -dialysaattorit ovat puolet kevyempiä kuin dialysaattorit, joiden kotelointi on polykarbonaattia, ja niissä käytetty muovi on ympäristöystävällistä. Tämä tarkoittaa pienempää hiilijalanjälkeä, koska materiaalia ja pakkauksia sekä kuljetuspolttoainetta käytetään vähemmän ja jätehuolto on puhtaampaa.  
FX-class® -dialysaattorien muotoilu
FX-class® -dialysaattorien muotoilu

Avain optimaaliseen keskisuurten molekyylien poistoon

Hemodialyysihoitoon tarkoitettu kuidun muotoilu

Kuidun sisähalkaisijan pienentämisen hyöty

FX CorDiax HDF -dialysaattori

FX CorDiax HDF –dialysaattoreiden suuremman kuituluumenin hyöty

Suorituskyky

FX CorDiax High-Flux ja FX CorDiax HDF -dialysaattoreiden seulontakertoimet

FX CorDiax High-Flux -dialysaattorit

FX CorDiax HDF -dialysaattorit

Tutkimukset

“… kun potilaita hoidetaan online-hemodiafiltraatiolla ja FX CorDiax 60 –dialysaattorilla FX 60 –dialysaattorin sijaan, tuloksena on merkitsevästi suurempi keskisuurten molekyylien poistuma ilman kliinisesti olennaisia albumiinihukan muutoksia.”

Maduell ym.

Albumiinihukan vertailu postdiluutio-HDF-hoidossa

(QB = 350 ml/min, QD = 800 ml/min, QS = 80 ml/min)4  

Aiheeseen liittyvää sisältöä

1 Dellanna F. et al., (1996); Nephrology Dialysis Transplantation 11 (Suppl 2): 83-86.
2 Vega Vega O. et.al.; ERA-EDTA Congress 2012, Poster 457—FP.
3 Maduell et. al.; ERA-EDTA Congress 2013, May 20, Poster Number MP 390.
4 Bock A. et al., Journal of the American Society of Nephrology (2013); 24: SA-PO404.