Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Veritieyhteys

proVencare-katetri

Huippulaatu, luotettava veritieyhteys

  • Optimoitu veren kuljetus
  • Kehitetty potilaan mukavuudeksi
  • Erinomainen yhteensopivuus Fresenius Medical Care –hoitojen kanssa

proVencare®-huippulaatu

proVencare-katetrisetti

Kaikki proVencare®-katetrit on erityisesti suunniteltu ja valmistettu takaamaan helpon ja tasaisen verenvirtauksen. proVencare-katetrien liitoskappaleen valmistuksessa on käytetty ruiskupuristusta, jotta katetrin varren ja letkujen välinen liitoskohta olisi vaivaton. Käyrät osat, joissa resistenssi on minimoitu, mahdollistavat puhdistetun veren vapaan virtauksen takaisin suoneen.

Valikoidut materiaalit ja komponentit

Yhdysletkut ovat joustavia eikä kiertymiä synny herkästi, joten veren virtaus jatkuu silloinkin, kun sulkijoita avataan ja suljetaan. Letkut ovat kunnolla kiinni liitoskappaleessa, jotta ankkurointi on syvä ja tiivis.

Kaikissa sulkijoissa on turvaominaisuus, jotta sulkeminen on nopeaa ja luotettavaa. Ne ovat värikoodattuja, jolloin arteria- ja venaluumen on helppo erottaa toisistaan, ja kaikki olennaiset katetrin parametrit on ilmoitettu: tilavuus, pituus ja halkaisija.

Aiheeseen liittyvää sisältöä