Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Ci-Ca® multiIntenseCare

multiIntenseCare- tukee hoitokäytäntöjä

Tukee hoitokäytäntöjä

Fresenius Medical Caren Ci-Ca® multiIntenseCare on kokonaisvaltainen konsepti sinun teho-osastosi potilaille. Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti hoitohenkilökunnan työtä säästäen potilaiden henkiä.

Ci-Ca® multiIntenseCare

MultiFiltratePRO

Tukipylväät

Tuotteet ovat suunniteltu vastaamaan kokonaisvaltaisesti hoidontarpeeseen. CRRT-laitteet, dialysaattorit, letkustot ja nesteet suunniteltu kliiniseen käyttöön yhdenmukaisesti.

Fresenius Medical Care tarjoaa täydentävää tietoa hoidosta ja käytännöistä.

Tuote-ja laitekoulutuksen lisäksi Fresenius Medical Care osallistuu vuosittain useisiin hoitaja- ja lääkäritapahtumiin. Usea tapahtuma on paikallisen lääkäriyhdistyksen sertifioima ja joistain tapahtumista voi saada CME-pisteitä.

Teho-osastot toimivat 24 / 7 ja CRRT-hoidon tarve voi ilmetä minä vuorokauden aikana tahansa. Täsmälliset laitteen huollot sekä tarvittaessa nopeat korjauspalvelut takaavat multiFiltratePRO-laitteen toimivuuden kun sitä tarvitaan CRRT-hoitoon. 

Aiheeseen liittyvää sisältöä