Sulje
Maakohtaiset sivustot:

Huomio

Kaikki lääkintälaitteita ja tuotteita koskevat tiedot tällä sivustolla on tarkoitettu vain  EU:n alueella toimiville terveydenhuollon ammattilaisille.

Painamalla "Hyväksy ja vahvista" -painiketta vakuutat, että olet tästä tietoinen ja että olet EU:n alueella toimiva terveydenhuollon ammattilainen.

Akuuttihoidot

Jatkuva munuaisten korvaushoito — luotettava ja tehokas hoitovaihtoehto

Potilaille, joilla on akuutti munuaisvaurio (AKI), jatkuva munuaisten korvaushoito (CRRT) on luotettava ja tehokas hoitovaihtoehto. Se puhdistaa veren erityisliuosten ja –dialysaattoreiden avulla jäljitellen munuaisen luonnollisia toimintoja ja ylläpitäen elimistön nestepitoisuuden suhteellisen tasaisena. Fresenius Medical Carella on useita erilaisia tehokkaita ja luotettavia hoitovaihtoehtoja AKI-potilaiden tarpeisiin. Monien CRRT-hoitovaihtoehtojen lisäksi Fresenius Medical Caren CRRT-laitteilla voidaan tehdä myös plasmanvaihtoja.

Akuuttihoidot
Jatkuvan munuaiskorvaushoidon perusteet

Jatkuva munuaisten korvaushoito (CRRT) – akuutin munuaisvaurion (AKI) standardihoidot (CVVHD, CVVH, CVVHDF)

Ci-Ca multiIntenseCare

Fresenius Medical Caren Ci-Ca® multiIntenseCare on kokonaisvaltainen konsepti sinun teho-osastosi potilaille. Tavoitteenamme on parantaa jatkuvasti hoitohenkilökunnan työtä säästäen potilaiden henkiä.

multiFiltratePRO

multiFiltratePRO - täydellisen sopiva kaikille CRRT-hoitoja suorittaville työtiimeille

multiFiltrate

multiFiltrate-akuuttihoitolaitteisto: luotettava, ergonominen, intuitiivinen – Täydellinen munuaisten korvaushoitovalikoima ja Ci-Ca®:n edut

Jatkuvan munuaisten korvaushoidon dialysaattorit (CRRT) ja plasmavaihtofiltterit

Ultraflux® ja plasmaFlux® —Jatkuvaan munuaisten korvaushoitoon (CRRT) ja plasmanvaihtoon tarkoitetut dialysaattorit ja filtterit. Käytettävissä Ci-Ca® -sitraatti- ja hepariiniantikoagulaatiolla.

CRRT nesteet

Akuuttia munuaisvauriota (AKI) voidaan onnistuneesti hoitaa jatkuvalla munuaisten korvaushoidolla (CRRT) ja käyttövalmiilla bikarbonaatti- tai laktaattipuskuroiduilla liuoksilla

Veritieyhteys

proVenCare-katetreilla verenvirtaus on tasaista ja vakaata ja puhdistettu veri pääsee virtaamaan vapaasti takaisin suoneen.